Afișez toate cele 4 rezultate

Pachet promotional – Difuzor de aroma PS002 + Rezerva parfum 500 ml

659,00 lei cu TVA
Pachet promotional: La achizitionarea difuzorului de aroma PS002 impreuna cu o rezerva de parfum de 500 ml beneficiati de o reducere de 20% din pretul rezervei de parfum.Aparatul de odorizare profesional PS002 reprezinta solutia ideala pentru parfumarea spatiului dumneavoastra cu arome placute si eliminarea mirosurilor neplacute. Cu un design modern si compact, acest aparat de odorizare poate fi usor montat pe perete, economisind spatiu si asigurand o distributie uniforma a aromelor intr-o arie de pana la 80 de metri patrati. Functionand atat pe baterii, cat si pe cablu tip USB C, vine echipat cu un panou de control intuitiv si un temporizator programabil pentru setarea intervalurilor de difuzare si intensitatea aromelor. Este compatibil cu o gama variata de uleiuri esentiale, permitandu-va sa creati o atmosfera placuta in orice colt al casei sau biroului dumneavoastra. Cu aparatul de odorizare profesional PS002, veti imbunatati calitatea aerului si va veti bucura de o experienta de aromaterapie deosebita.Atentie! – Aparatul functioneaza fie cu 4x baterii Tip D (LR20), fie direct printr-un incarcator cu cablu tip USB CAcestea nu sunt incluse in pachet. – Rezervele de ulei esential nu se dilueaza cu apa!

Pachet promotional – Difuzor de aroma PS003 + Rezerva parfum 200 ml

379,00 lei cu TVA
Pachet promotional: La achizitionarea difuzorului de aroma PS003 impreuna cu o rezerva de parfum de 200 ml beneficiati de o reducere de 20% din pretul rezervei de parfum.Aparatul de odorizare profesional pentru camera PS003 utilizeaza cea mai recenta tehnologie de nebulizare care transforma uleiul esential in micro-picaturi, lasand o aroma minunata peste tot in camera ta, fara a folosi caldura sau apa. Acest aparat profesional de odorizare pentru camera este economic si practic, imbunatatind calitatea aerului din casa ta cu o eficienta remarcabila, facand din locuinta ta un mediu confortabil si mascand eficient mirosurile de fum si animale de companie.Atentie! Rezervele de ulei esential nu se dilueaza cu apa!

Pachet promotional – Difuzor de aroma PS005 + Rezerva parfum 1500 ml

2.799,00 lei cu TVA
Pachet promotional: La achizitionarea difuzorului de aroma PS005 impreuna cu o rezerva de parfum de 1500 ml beneficiati de o reducere de 20% din pretul rezervei de parfum.Aparatul de odorizare profesional PS005 cu un design modern si minimalist, perfect adaptat nevoilor actuale, va prezinta o solutie inovatoare pentru mentinerea unui ambient proaspat si placut in spatii de pana la 800 de metri patrati.Cu un aspect exterior atragator, acest dispozitiv se va integra perfect in orice mediu, aducand o nota de eleganta. Cu tehnologia bluetooth integrata si o aplicatie dedicata, aparatul de odorizare va ofera un control total asupra momentului si intensitatii parfumarii. Acest lucru va permite sa adaptati mirosurile la nevoile specifice ale spatiului dumneavoastra in functie de programul zilnic, saptamanal sau chiar sezonier.De asemenea, daca doriti sa interveniti manual, aparatul este echipat cu un ecran tactil (touchscreen) intuitiv, usor de utilizat, care va permite sa ajustati imediat setarile de parfumare in functie de preferinte. Cu acest nivel de flexibilitate si control, veti putea crea o atmosfera proaspata si placuta oricand doriti.Abonament inchiriere - click aiciAtentie! Rezervele de ulei esential nu se dilueaza cu apa!

Pachet promotional – Difuzor de aroma PS006 + Rezerva parfum 500 ml

1.299,00 lei cu TVA
Pachet promotional: La achizitionarea difuzorului de aroma PS006 impreuna cu o rezerva de parfum de 500 ml beneficiati de o reducere de 20% din pretul rezervei de parfum.Acest aparat de odorizare profesional PS006 este solutia perfecta pentru a mentine un ambient placut si proaspat in hoteluri, birouri si spatii mari. Cu capacitatea sa de a acoperi o suprafata generoasa de pana la 300 metri patrati, acest aparat de odorizare profesional se poate conecta direct la reteaua HVAC, asigurand o distributie uniforma a parfumului in intregul spatiu.Cu aparatul de odorizare profesional PS006, veti crea o atmosfera placuta si memorabila pentru clientii sau angajatii dumneavoastra.Abonament inchiriere - click aici